fbpx

Over ons

Het leanzorgspel is ontwikkeld door het UMCU en  verder ontwikkeld door Q4All.

Binnen de samenwerking tussen het UMCU en Q4All wordt het lean spel op de markt gebracht.

Het doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren en onze kennis op het gebied van continu verbeteren en lean denken en werken te delen.

Q4All is een samenwerking tussen een aantal professionals.

Q4All staat voor Quality for All, meer kwaliteit voor iedereen.

Een win-win-win situatie voor klanten, medewerkers en de werkgever.

Wij geloven dat bevlogen medewerkers de sleutel tot succes zijn. Onze droom is een werkend Nederland van wereldklasse, waarbij medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen en er sprake is van intrinsieke motivatie om kwaliteit en toegevoegde waarde te leveren op een effectieve en efficiënte manier. De vraag of dingen slimmer, sneller of beter kunnen staat elke dag centraal.

Wij begeleiden organisaties op weg naar een organisatie van wereldklasse waarbij zowel klanten en medewerkers optreden als ambassadeurs van de organisatie.

Wij adviseren, coachen en geven trainingen in alle lagen van de organisatie. In onze aanpak gaan gaan wij uit van de lean filosofie. “Resultaten bereiken door anders te denken en te doen” is ons motto.

Esther Schuurmans

Esther Schuurmans

Het is mijn passie om mensen op alle niveau’s in de organisatie, van directie tot werkvloer, te coachen en te begeleiden bij de kansen en uitdagingen naar excellente dienstverlening, zowel inhoudelijk als op gedrag. Als consultant, trainer en coach heb ik  20 jaar ervaring opgedaan in het begeleiden van organisaties op het gebied van kwaliteitsmanagement en lean.  Mijn ervaring is dat het belangrijkste hierbij steeds de mensen in de organisatie zijn. Zij zijn de kracht van de organisatie.  Mijn kracht is het verbinden van management en medewerkers en het in beweging krijgen van teams zonder het beoogde resultaat uit het oog te verliezen.

Q4All werkt samen met een aantal professionals.

 

Astrid Marres

 

Ze is een veelzijdig, enthousiasmerend en resultaatgericht persoon. In haar opdrachten is ze scherp in haar analyses, zoekt ze het contact en creëert ze draagvlak. Hierbij maakt ze optimaal gebruik van de expertise van alle betrokkenen. Zij helpt om de ideeën hiervoor boven water te krijgen, te structureren en om te zetten in concrete resultaten.

 

Ronald Aalbersberg

 

Ronald is zeer gemotiveerd om teams verder te helpen in hun lean traject, zowel met praktische ondersteuning als coaching. Hij is ervan overtuigd dat er in de zorg nog veel te doen is en de lean filosofie daar enorm bij kan helpen. Ronald is een zeer gedreven trainer en heeft veel praktijkvoorbeelden. Hij ziet een duidelijke link tussen lean en sport en vertaalt dat in de trainingen.

Ronald is tevens werkzaam in het St. Elisabeth ziekenhuis. 

 

Wij helpen je graag verder

Share This